Her Halter Huset

Typiske skader - og hvad du gør ved dem

Error message

Notice: Undefined index: extension in require() (line 207 of /customers/2/6/8/herhalterhuset.dk/httpd.www/includes/filetransfer/sftp.inc).

Vinduer og døre

Her Halter Huset

Dette websted er baseret på bogen "Her Halter Huset" af Ulrik A. Hovmand.

Her Halter Huset

» Bestil bogen
Pris: 179 kr. inkl. moms

Mere om vinduer

Vi anbefaler nedenstående sider, hvis du søger mere generel viden om vinduer:

 » Viden-om-vinduer.dk

 » Lavenergi.dk

Husets vinduer og døre er udsatte bygningsdele. Det er derfor en god idé, at vedligeholde dine vinduer og døre. Med løbende vedligeholdelse forlænger du vinduernes levetid, og begrænser risikoen for skader.

Vi giver dig et par konkrete og overskuelige forslag til løsninger og forklaringer på hvad du skal være særlig opmærksom på i forbindelse med dine vinduer og døre.

Artiklerne giver dig en idé om hvilken sværhedsgrad der er tale om, og om vedligeholdelse og reparation af dine vinduer og døre måske er noget du kan klare selv, eller noget du skal have en fagmand til at klare.

Husets vinduer og døre har særligt to konkrete problemer, der går igen fra hus til hus. Læs mere her, om defekte topforseglinger og dug i forsatsruder.

Dug i forsatsruder

Forsatsruder benyttes til at opnå bedre isolering af gamle vinduer med et enkelt lag glas. Mange har imidlertid problemer med dug i forbindelse med deres forsatsruder. Dug generer udsyne... Læs mere

Defekte topforseglinger

Vinduer sikres et langt liv ved at begrænse påvirkningen af sollys, fugt og vand. Et godt tagudhæng og den rigtige vindueskonstruktion er den bedste beskyttelse af huse... Læs mere
WAI_LIAN_CONTENT_1