Her Halter Huset

Typiske skader - og hvad du gør ved dem

Error message

Notice: Undefined index: extension in require() (line 207 of /customers/2/6/8/herhalterhuset.dk/httpd.www/includes/filetransfer/sftp.inc).

Gulv og loft

Her Halter Huset

Dette websted er baseret på bogen "Her Halter Huset" af Ulrik A. Hovmand.

Her Halter Huset

» Bestil bogen
Pris: 179 kr. inkl. moms

Professionel rådgivning

Har du brug for byggeteknisk rådgivning til vurdering og udbedring af skader, eller søger du en byggesagkyndig i forbindelse med bolighandel?

Vi anbefaler Danske Bygningssagkyndige:

 » Energimærkning af huse

Gulv og loft udgør store arealer i vores huse. I vores mange huse er der særligt et par typiske problemer omkring gulve og lofter, der er værd at fremhæve fordi det er de samme problemer, der går igen fra hus til hus.

Gulve er udsat for stor slidtage på gulvbelægning. Gulvbelægning kræver løbende vedligeholdelse og overfladebehandling. Ustabilt underlag under gulvbelægningen spiller dog en afgørende rolle for holdbarheden og hvilke udfordringer du som husejer kan stå med. Som husejer bør du særligt være opmærksom på klinkegulve med revner i døråbninger.

Husets loft er i mange huse lavere temperatur end resten af huset. Et almindelig set problem i forbindelse med et loft, er derfor kondens der opstår når varm luft fra huset møder den kolde luft på loftet. Dette komme fx til syne når kondens løber ned gennem aftræksrør.

Du kan læse mere om to af de almindeligt forekommende problemer i forbindelse med gulv og loft i nedenstående artikler. Du får her en beskrivelse af kendetegn og hvad du skal være opmærksom på. Derudover får du konkrete løsninger på hvordan du kommer videre.

 

Uisolerede aftræksrør

Aftræksrør, som går fra f.eks. badeværelsets loftsventil op til tagets overside, går ofte gennem et koldt og uopvarmet loftsrum.... Læs mere

Revnede flisebelægninger i døråbninger

I mange huse er gulvets flisebelægning ført helt ud i døråbningen i facaden.... Læs mere
WAI_LIAN_CONTENT_1