Her Halter Huset

Typiske skader - og hvad du gør ved dem

Error message

Notice: Undefined index: extension in require() (line 207 of /customers/2/6/8/herhalterhuset.dk/httpd.www/includes/filetransfer/sftp.inc).

El-installationer og VVS-installationer

Her Halter Huset

Dette websted er baseret på bogen "Her Halter Huset" af Ulrik A. Hovmand.

Her Halter Huset

» Bestil bogen
Pris: 179 kr. inkl. moms

Professionel rådgivning

Har du brug for byggeteknisk rådgivning til vurdering og udbedring af skader, eller søger du en byggesagkyndig i forbindelse med bolighandel?

Vi anbefaler Danske Bygningssagkyndige:

 » Energimærkning af huse

El-installationer og VVS-installationer er to af husets centrale tekniske intallationer. I mange huse ses imidlertid de samme problemer med el-installationer og VVS-installationer gå igen fra hus til hus.

Du kan læse mere her om de almindeligt forekommende problemer med el-installationer og VVS-installationer og hvor du skal være opmærksom.Du får en beskrivelse af kendetegn og hvad du skal se efter. Du får forslag til løsninger og hvordan du kommer videre.

I artiklerne om el-installationer og VVS-installationer, får du overblik over hvilken sværhedsgrad der er tale om. Derudover får du overblik over hvad du måske selv kan klare, og hvad du skal have en fagmand til.

Læs her om typiske skader på el-installationer og VVS-indstallationer.

 

Fejl på el-installationer

Fejl og skader på el-installationer kan få store konsekvenser i form af brand og personskade.... Læs mere

Tæring af jernrør

Utætte vandrør er en af de skader, der giver akutte og alvorlige følgevirkninger. En skade med et utæt vandrør opstår typisk, fordi et vandrør (jern) er gennemtæret.... Læs mere
WAI_LIAN_CONTENT_1